Over ons (SupplementenVergelijk)

SupplementenVergelijk.nl is een nieuwe module voor het zoeken, vergelijken en beoordelen van supplementen voor paarden. SupplementenVergelijk.nl is onderdeel van VoerVergelijk.nl.  

Waar komt de informatie van SupplementenVergelijk.nl vandaan?
Alle soorten supplementen die in Nederland en Belgie verkocht worden voor paarden kunnen gratis opgenomen worden in de database van SupplementenVergelijk. De informatie die op SupplementenVergelijk wordt gepubliceerd is afkomstig van de producent of webshops van het betreffende product of van consumenten in de vorm van beoordelingen, vragen en antwoorden. Lees meer over de manier van invoeren van de producten.
 
Alle beoordelingen, vragen en antwoorden worden voor plaatsing gecontroleerd door de redactie, zodat alle beoordelingen, vragen en antwoorden voldoen aan de spelregels.
 
De productinformatie op SupplementenVergelijk is afkomstig van webshops en fabrikanten. SupplementenVergelijk is uitsluitend een doorgeefluik van informatie. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie die SupplementenVergelijk ter beschikking stelt. SupplementenVergelijk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie verstrekt door bedrijven. SupplementenVergelijk kan niet aansprakelijk gesteld worden voor foutieve/achterhaalde informatie. De informatie op SupplementenVergelijk kan het advies of behandeling van een dierenarts niet vervangen.
 
Hoe kunnen missende producten toegevoegd worden?
In de database van SupplementenVergelijk.nl kunnen alle supplementen voor paarden opgenomen worden die in Nederland of België verkrijgbaar zijn. De definitie voor supplementen die wij hanteren is: Bestanddelen die oraal toegediend worden bij paarden. De bestanddelen zijn een aanvulling op het bestaande voer en/of helpen bij het voorkomen of verminderen van gezondheidsproblemen bij paarden. Producten die een diergeneeskundige werking hebben (UDD/UDA) vallen hier niet onder.
 
Mist u supplementen in de database? Neem dan contact met ons op
 
Hoe kan informatie gewijzigd worden?
Onjuistheden in de verstrekte informatie wordt op aanvraag, na controle, direct gewijzigd. Voor wijzigingen kunt u contact opnemen met: wijziging@voervergelijk.nl.

Contactgegevens SupplementenVergelijk.nl
Contactpersoon: Nicole Slijkerman
Tel.: 31 (0) 6 10 68 96 38
E-mail: info@voervergelijk.nl