Adverteren

Wat is VoerVergelijk.nl?
VoerVergelijk.nl is een website met een database van alle merken paardenvoer die in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Bezoekers kunnen een geschikt voer zoeken voor hun paard/pony, voer vergelijken, informatie vinden en ervaringen van andere paardenhouders lezen en zelf beoordelen. In een aparte module: www.supplementenvergelijk.nl kunnen supplementen voor paarden vergeleken worden.

Doelgroep
De bezoekers van VoerVergelijk.nl bezitten 1 of meerdere paarden/pony’s of hebben hierover de beslissingsbevoegdheid. 90% van de bezoekers bezit 1 -10 paarden/pony’s. De meeste bezoekers zijn vrouw en de gemiddelde leeftijd van de bezoeker is 30,5 jaar. Bezoekers van vergelijkingswebsites zitten in de oriëntatiefase waardoor zij breed georiënteerd zijn. Dit is het moment om nieuwe producten, diensten of acties onder de aandacht te brengen.

Hoe kunt u uw product of bedrijf promoten via VoerVergelijk?
Er zijn vele mogelijkheden van adverteren op VoerVergelijk.nl. Voorbeelden zijn banners op diverse pagina's, advertorial in de nieuwsbrief, bedrijfspresentaties etc. Adverteren op VoerVergelijk of in de supplementenmodule is interessant voor zowel voerproducenten, producenten van supplementen, webshops, maar ook alle andere toeleveranciers in de paardensector.

Download de tarievenkaart voor banners en advertorials

Voerproducenten, producenten van supplementen en webshops kunnen rechtstreeks contact opnemen voor de mogelijkheden. Vul het contactformulier in dan sturen wij de mogelijkheden toe of neem contact op met:

Angelo Hijlkema
Tel.: +31 (0)85 060 2272
Mail: adverteren@voervergelijk.nl